Salgsbetingelser

Aftalevilkår og oplysningspligt

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side. Når du gennemfører en ordre, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse med oplysninger om din ordre samt om retur- og reklamationsret. Du kan altid genfinde dine ordrer ved at logge ind på din brugerprofil, hvis du har oprettet en sådan.

Betingelser for behandling af persondata

Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du også vores persondataretlige betingelser.

Priser

Alle priser er, ved levering i Danmark, gældende udsalgspriser inkl. 25% moms. Ved levering til adresser uden for EU fratrækkes momsen automatisk.

Betaling

Du kan vælge at betale med Dankort og VISA/Dankort. Når du betaler med kort, hæver vi først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

Levering

Varer bestilt til forsendelse i Danmark sendes med Post Danmark.
Du kan også vælge at afhente din bestilling hos Forlaget A. Rasmussens Bogtrykkeri, Nørregade 9, 6950 Ringkøbing.

Leveringstid

Leveringstiden fremgår af den enkelte vare (op til 5 hverdage). Du modtager en e-mail, når din ordre bliver afsendt fra os.

Bemærk. Din ordre sendes først, når den er samlet
Din ordre afsendes først, når den er samlet. Det betyder, at vi afventer, at alle de bestilte varer er ankommet til vores lager, før vi afsender ordren. Det kan derfor være hurtigere for dig, at lave særskilte ordrer på varer, der endnu ikke er udkommet, eller som har ukendt leveringstid. Tjek leveringstiden på de enkelte varer. Vi sender dig en besked på e-mail, når din ordre afsendes.

Bestillinger til udlandet
Hvis du bestiller med levering til udlandet, vil din orde blive afsendt inden for 1-2 hverdage, med mindre andet er oplyst af ordren/ordrebekræftelsen.

Hvis du har bestilt til afhentning hos forlaget, er det vigtigt, at du venter indtil du får en e-mail om, at din ordre er klar til afhentning.

Leveringsomkostninger

Afhentning
Hvis du selv henter din ordre hos Forlaget A. Rasmussens Bogtrykkeri, Nørregade 9, 6950 Ringkøbing er der ingen leveringsomkostninger.

Forsendelse
Hvis du ønsker varer leveret til en adresse, er leveringsgebyret pr. ordre 80 kr. + Post Danmarks takster.

Retur- og fortrydelsesret

FORLAGET ARAS YDER UBEGRÆNSET RETURRET FRA DET TIDSPUNKT, HVOR VAREN MODTAGES.
HVIS DU RETURNERER, SKAL VARERNE VÆRE I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE SOM VED MODTAGELSEN OG LEDSAGET AF EN KOPI AF FAKTURAEN.
DU KAN FORTRYDE ET KØB VED AT RETURNERE VAREN TIL DEN ANGIVNE RETURADRESSE.
FRAGTUDGIFTEN VED AT RETURNERE VAREN TIL FORLAGET ARAS, PÅHVILER DIG SOM FORBRUGER. SÅFREMT DET RETURNEREDE OPFYLDER KRAVENE, VIL DU INDEN 14 DAGE MODTAGE EN ANVISNING PÅ DET BETALTE BELØB.

Reklamationsret
DU HAR 2 ÅRS REKLAMATIONSRET. SÅFREMT DU MODTAGER EN FORKERT VARE I FORHOLD TIL DIN BESTILLING ELLER EN BESKADIGET VARE, SKAL DU REKLAMERE INDEN EN RIMELIG TID, EFTER DU HAR KONSTATERET MANGLEN. REKLAMERER DU INDEN 2 MÅNEDER, ANSES REKLAMATIONEN FOR VÆRENDE RETTIDIG. REKLAMATIONER KAN MEDDELES PÅ TELEFON 97321100 ELLER PER E-MAIL: FORLAGET@ARASTRYK.DK. DU KAN UDNYTTE DIN REKLAMATIONSRET VED AT SENDE VAREN RETUR ELLER MØDE OP PÅ VORES FYSISKE ADRESSE OG REKLAMERE DER. VI BETALER DIN UDGIFT TIL FORSENDELSE, HVIS VI HAR LEVERET EN FORKERT ELLER BESKADIGET VARE. VI FORBEHOLDER OS RET TIL AT AFHJÆLPE EN MANGEL/ERSTATTE MED EN UBESKADIGET VARE FREMFOR AT BETALE KØBESUMMEN TILBAGE.

Det med småt
Aftaler med Forlaget Aras indgås på dansk.
Når du handler på Forlaget Aras, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven. Forlaget Aras gemmer ikke en egentlig kopi af aftalen mellem dig og Forlaget Aras, men foretager alene en teknisk lagring af aftalens indhold.

Ansvarsfraskrivelse
Forlaget Aras kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

Tvister
En eventuel tvist mellem Forlaget Aras og en erhvervsdrivende afgøres efter dansk rets almindelige regler.

Håndtering af personoplysninger
Udover nærværende salgs- og leveringsbetingelser, finder også Forlaget Aras persondataretlige betingelser anvendelse, når du handler på Forlaget Aras. Du er som bruger og/eller handlende på Forlaget Aras til enhver tid underlagt Forlaget Aras gældende persondataretlige betingelser. Betingelserne kan ændres uden varsel. Hvis du har en brugerprofil på Forlaget Aras vil du blive orienteret om sådanne ændringer ved næste login på Forlaget Aras.

Ved at godkende disse salgs- og leveringsbetingelser accepterer du også Forlaget Aras' persondataretlige betingelser.