Ulvens blik

Ulvens blik Se fuld størrelse

Forfatter: Jonna Odgaard

Format: 155 x 230 mm

Illustrationer: Sverigeskort - hvor handlingen foregår

Omslag: Stift Bind

Papir: 100 g Munken Cream

Sider: 432

Sprog: Dansk

199,00 DKK.

1. bind i Jonna Odgaards Lapplands-saga.

Drama, kærlighed, magi, vilde ulve og samiske rensdyrholdere er ingredienserne i Jonna Odgaards roman, der foregår i Lapplands vildmark. Se også www.ulvensblik.dk

Kærlighed, magi, ulve, den vilde natur og den samiske kultur har hovedrollerne i Ulvens blik, der foregår i Lapplands vildmark. Ulveforskeren Mats og journalisten Mari er hovedpersonerne. De mødes i romanens indledning og tiltrækkes af hinanden, men skæbnen sender dem hver for sig ud på en Lapplandsrejse, som forandrer dem for altid og fører dem ind på en helt ny livsbane. Mats flygter fra sit forskerjob og sit hidtidige liv langt ud i Lapplands vildmark, hvor han lever som eneboer i et år, bliver overfaldet af en bjørn, redder en ulv, der er blevet illegalt skudt og oplever noget med denne ulv, som hans forskerhjerne vægrer sig ved at tro.

Til slut løser han gåden om sin ukendte mor. Mari rejser modvilligt fra sit prestigefyldte job i Stockholm til Lappland for at passe sin elskede morfar, der er blevet syg. Hos ham genfinder hun stoltheden over sin samiske identitet og kærligheden til Lapplands natur. Men mødet med en ældgammel, samisk shaman, som synes at have en gådefuld magt over hende, bliver indledningen til en række mystiske og skræmmende begivenheder. Da Mari og Mats til slut mødes igen, bliver begges følelser sat på en afgørende prøve.

Ulvens blik er baseret på omfattende research og mange rejser i Lappland.

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK.
Samlet 0,00 DKK.

Gå til kassen