Bjørnens kraft

Bjørnens kraft Se fuld størrelse

Forfatter: Jonna Odgaard

Format: 155 x 230 mm

Illustrationer: Sverigeskort - hvor handlingen foregår

Omslag: Stift bind

Papir: 100 g Munken Cream

Sider: 1. del: 308 / 2. del: 328

Sprog: Dansk

269,00 DKK.

3. bind i Jonna Odgaards Lapplands-saga. 

Bjørnens kraft er tredje bind i den populære Lapplands-saga ”De otte årstiders folk”. Første bind Ulvens blik udkom i 2014. Andet bind Shamanens lærling udkom i 2016. Scenen i Bjørnens kraft er fortsat Lapplands vildmark og den samiske kultur. Hovedpersonerne er journalisten Mari og ulveforskeren og renholderen Mats. I slutningen af Shamanens lærling blev Mari indviet som samisk shaman, og Maris og Mats’ kærlighed overvandt forhindringerne.

Mari ønsker at holde det hemmeligt, at hun er shaman. Men shaman-forfædrene vil det anderledes. De sætter hende på en gruopvækkende og livsfarlig prøve, for at hun kan få adgang til bjørnens helbredende kraft. Og da der sker dramatiske hændelser blandt Maris og Mats’ venner i Sirges Sameby, tøver hun ikke med at bruge sine evner som helbreder og shaman, og heller ikke med at sætte sit liv på spil for at redde et barns liv. 

Mats er stadig naturaktivist. Sammen med Mari går han i aktion mod landets mest magtfulde instanser. Han elsker livet som renholder. Samtidig drømmer ulveforskeren i ham om et projekt, der skal bevise, at rener og rovdyr kan leve sammen uden tab af rener. Da en ulv viser sig i Sirges’ område, kæmper han for at starte projektet. Men nogle af renholderne er indædte ulvehadere. Den mest hadefulde truer med at dræbe både ulven og Mats. 

Bjørnens kraft er - ligesom de to første bind - baseret på omfattende research og mange rejser i Lappland. 

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK.
Samlet 0,00 DKK.

Gå til kassen