SNESEJLER 2 (UDSOLGT)

HVAD SØFOLK HUSKER - Willy Brorson - René Matthé

Kaptajnen som hed Paulsen, også kaldt "fine-Paulsen", var iklædt en japansk silkekimono med diverse broderier, på fødderne havde han et par japanske trætøfler med høje klodser under. Om halsen havde han et såkaldt bøssetørklæde, og i hånden havde han et ca. 20 cm langt cigaretrør med tilhørende cigaret, selvfølgelig. 

Da jeg kom hen til ham for at melde at jeg var klar til at modtage lodsen, mønstrede han mig fra oven og nedefter, hvorefter han udbrød: Styrmarnd, hvordaarn faarnden, er det De seer uud, ved De ikke at maan i Komparniet ikke karn gå i roesko

jeg blev helt paf og vidste ikke helt hvad jeg skulle sige, men rent instinktivt begyndte min pegefinger på min højre hånd at rejse sig for at pege på kaptajn Paulsen's noget eksotiske påklædning. 

Denne bevægelse bemærkede han straks, hvorefter han udbrød, De skal farnneme ikke pege på mig, haar De ikke hørt om the captains privilegees, hvorefter jeg uden yderligere bemærkninger gik ned på kammeret for at skifte til almindelige sko, træskoene smed jeg ud over siden.

Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 DKK.
Samlet 0,00 DKK.

Gå til kassen